Capuchon met volledige rits Under Armour Fleece®

Capuchon met volledige rits Under Armour Fleece®

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

-20%
Blijf warm in stijl met de Under Armour Fleece® hoodie, de perfecte keuze voor een sportieve en trendy look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,58

€ 56,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Capuchon met volledige rits Under Armour Fleece®

Het Under Armour Fleece® sweatshirt met capuchon en volledige ritssluiting is een must-have voor alle liefhebbers van sport en comfort. Met zijn moderne design en geavanceerde technologie is dit sweatshirt de ideale keuze om je warm en droog te houden tijdens je meest intensieve trainingen.

Dit sweatshirt is gemaakt door het wereldberoemde merk Under Armour en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en kwaliteit. Zachte, warme fleecestof biedt ultiem comfort en voelt zacht aan tegen de huid, terwijl de Under Armour Fleece® technologie vocht afvoert om je droog en comfortabel te houden.

De verstelbare capuchon met trekkoord beschermt je tegen de elementen, terwijl de volledige ritssluiting je een pasvorm op maat geeft en extra ventilatie wanneer je dat nodig hebt. Geribde manchetten en zoom zorgen voor een goede pasvorm en houden de kou buiten.

Het Under Armour logo staat trots op de borst, voegt een vleugje stijl toe en bevestigt de topkwaliteit van dit sweatshirt. Of je nu traint in de sportschool of thuis ontspant, deze hoodie houdt je warm en droog en zorgt tegelijkertijd voor een trendy en sportieve look.

Laat het koude weer je niet tegenhouden in je zoektocht naar prestaties en stijl. Kies voor de Under Armour Fleece® hoody met volledige ritssluiting en laat je van je sportieve kant zien met vertrouwen en comfort. Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is een must-have voor elke sportgarderobe. Bestel hem nu en wees klaar voor elke uitdaging.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1373357-600
Kleur bordeauxrood/zwart
Kleur Paars
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene