Aviron Bayonnais

Alle rugbyshirts van de topteams zijn te vinden op House of Rugby, inclusief clubs Top 14 . Klik hier om de nieuwe Aviron Bayonnnais-shirts te bekijken.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

De tijdloze elegantie van rugbyshirts uit BaskenlandAviron Bayonnais

Gelegen in het zuidwesten van Frankrijk op France, in de prachtige regio Baskenland, isAviron Bayonnais een club met een rijk rugby erfgoed.lange Sinds de oprichting in 1904 heeft de club port enkele van de meest iconische rugbyshirts ter wereld geproduceerd, die de unieke mix van traditie en moderniteit van Bayonne belichamen.

De kleuren blauw en wit domineren nog steeds hetAviron Bayonnais shirt. Deze eenvoudige maar elegante kleuren roepen de kleuren op van de Atlantische Oceaan en de Pyreneeën die de stad omringen. Elk seizoen kunnen de ontwerpen variëren, soms met subtiele patronen of moderne details, maar blauw en wit blijven de hoofdrolspelers.

Kwaliteit en prestaties vormen de kern van elk shirt. Naarmate de textieltechnologie zich heeft ontwikkeld, is hetAviron Bayonnais shirt geëvolueerd met lichtgewicht, ademende en slijtvaste stoffen, ontworpen om de ontberingen van het spel te weerstaan en tegelijkertijd optimaal comfort te garanderen.

Voor supporters is het dragen van hetAviron Bayonnais shirt een teken van trots, een tastbare link met de spelers op het veld en met tientallen jaren rugbytraditie.

Accessoires om op het ritme van rugby te blijven bewegenAviron Bayonnais

Rugby draait niet alleen om shirts. Aviron Bayonnais is zich bewust van de diepe verbondenheid van zijn supporters en biedt een breed assortiment accessoires om te laten zien dat je bij de club hoort, ongeacht de gelegenheid.

Sjaals, met het blauw-wit als trots, zijn een must voor elke Bayonne supporter. Ze zijn de stille getuige van talloze overwinningen en nederlagen, en je ziet ze vaak wapperen in de wind tijdens wedstrijden, waardoor er een zee van blauw ontstaat die de steun aan het team uitstraalt.

Petten, mutsen en baretten, doordrenkt met het Baskischeesprit, zijnautres populaire accessoires. Perfect als bescherming tegen de elementen of gewoon om een Bayonne-touch aan een outfit toe te voegen, zijn ze alomtegenwoordig onder supporters.

Naast deze artikelen zijn er ookautres producten zoals mokken, ballen en sleutelhangers beschikbaar om fans te helpen hun passie dagelijks uit te leven.

Of het nu gaat om een shirt of een eenvoudige sleutelhanger,Aviron Bayonnais blijft sterke banden smeden met de gemeenschap. Deze artikelen zijn meer dan alleen merchandise, ze weerspiegelen een geschiedenis, een cultuur en een passie die al meer dan een eeuw brandt.