Wie zijn wij?

Welkom bij House of Rugby, jouw favoriete bestemming voor alle rugby- en sportliefhebbers!

Wij maken deel uit van de prestigieuze Spacefoot-familie, een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van sport e-commerce. Ons avontuur begon met een passie voor rugby en heeft zich snel uitgebreid naar andere sporten, waardoor we zijn gegroeid. Vandaag de dag beheren we trots 24 gespecialiseerde websites, die een breed assortiment aan sporten omvatten, zelfs gebieden zoals motorrijden of decoratie.

Onze strategisch gelegen magazijnen in Montlouis-sur-Loire (37) zijn het hart van onze activiteiten. Vanaf daar worden meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 merken door heel Europa verzonden. Ons team van experts, gevestigd in Levallois-Perret, werkt toegewijd om jouw online winkelervaring voortdurend te verbeteren.

Bij House of Rugby, staan onze waarden centraal in alles wat we doen. Gedreven door ambitie voor onszelf en onze klanten, geloven we in de kracht van teamwork en werken we samen om jou de best mogelijke service te bieden. We waarderen elke kans en streven naar voortdurende verbetering.

Zoekend naar nieuwe uitdagingen, zijn we van plan om binnenkort naar meer dan 20 landen uit te breiden. Ons doel is om voorop te blijven lopen in innovatie en de grenzen van e-commerce te verleggen, zodat we je meer gemak en keuzes kunnen bieden.

Onze missie bij House of Rugby is simpel: jou voorzien van de ideale uitrusting om jouw prestaties te optimaliseren, terwijl je tijd en geld bespaart. Of je nu op zoek bent naar rugbyhelmen, schoenen of shirts, wij hebben wat je nodig hebt.

Dus waarom wachten? Ontdek de wereld van House of Rugby in de Spacefoot-galaxie!