Schoenen

Bij House of Rugby bieden we een brede selectie van hoge kwaliteit rugbyschoenen van toonaangevende merken zoals Nike, Adidas, Mizuno, Puma, en New Balance.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rugby Schoenen

Bij House of Rugby bieden we een brede selectie van hoge kwaliteit rugbyschoenen van toonaangevende merken zoals Nike, Adidas, Mizuno, Puma, en New Balance. Onze stijlen zijn Adidas Adizero , Copa, Predator, X en Kakari voor de high performance speler, Mizuno Morelia , Monarcida en Morelia Neo voor de all-round speler, Puma Future , Ultra, en King voor de power speler, en Nike Mercurial Superfly , Mercurial Vapor, Tiempo en Phantom voor de speed speler.

We hebben opties voor alle soorten spelers en alle vaardigheidsniveaus. Bij House of Rugby kunt u er zeker van zijn dat u rugbyschoenen van topkwaliteit krijgt, gemaakt door de beste merken in de branche.

De geschiedenis van rugbyschoenen

De geschiedenis van rugbyschoenen gaat tientallen jaren terug, toen rugbyspelers specifiek schoeisel gingen gebruiken om hun prestaties op het veld te verbeteren.

In de loop der jaren heeft rugbyschoeisel vele evoluties in ontwerp en technologie ondergaan om aan de eisen van professionele spelers te voldoen. Toonaangevende merken als Nike, Adidas, Mizuno, Puma en New Balance hebben innovatieve technologieën ontwikkeld, zoals rubberen zolen met spikes, ademend bovenwerk van mesh en ondersteunende technologieën voor de enkel, om de prestaties en de veiligheid van de spelers te verbeteren.

Tegenwoordig worden rugbyschoenen aan strenge tests onderworpen om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. Professionele spelers hebben specifiek schoeisel voor elk type veld (gras, synthetisch, modderig). Rugbyschoenen zijn een cruciaal element geworden voor spelers om hun prestaties op het veld te verbeteren.