Gilbert

Ontdek alle rugbyschoenen van Gilbert in deze categorie! Er zijn veel series te ontdekken, waaronder de Sidestep, de Cage en de Kinetica!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Innovatie en prestaties

Gilbert rugbyschoenen staan synoniem voor innovatie en prestaties. Dit gerenommeerde rugbybedrijf heeft er altijd naar gestreefd om de grenzen van de technologie te verleggen om spelers te voorzien van de best mogelijke uitrusting . Gilbert schoenen zitten vol met geavanceerde functies, zoals gegoten noppen die zijn ontworpen om uitzonderlijke tractie te bieden op alle soorten terrein. De tussenzooltechnologie zorgt voor optimale demping, waardoor de voeten minder snel vermoeid raken tijdens intense wedstrijden. Met hoogwaardige materialen en minutieuze aandacht voor detail zijn Gilbert schoenen de ultieme keuze voor rugbyspelers die de allerbeste prestaties eisen.

Comfort en duurzaamheid

Comfort en duurzaamheid zijn belangrijke elementen van Gilbertrugbyschoenen. Het merk begrijpt dat spelers uren op het veld doorbrengen en dat hun voeten goed ondersteund moeten worden terwijl ze comfortabel blijven. Gilbert schoenen zijn ontworpen met een precieze pasvorm die zich vormt naar de vorm van de voet, waardoor de kans op schuurplekken en blaren minimaal is. Bovendien zijn ze gemaakt van robuuste, slijtvaste materialen die een uitzonderlijke levensduur garanderen. Of het nu op gras, modder of kunstgras is, Gilbert schoenen zijn ontworpen om alle spelomstandigheden te weerstaan en bieden spelers waar voor hun geld.

Stijl en identiteit

Tot slot gaan Gilbert rugbyschoenen niet alleen over prestaties, ze zijn ook een manier voor spelers om hun stijl en identiteit uit te drukken op het veld. Innovatieve ontwerpen en een verscheidenheid aan kleuren stellen spelers in staat om schoenen te kiezen die hun persoonlijkheid weerspiegelen. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke, klassieke look of juist wilt opvallen met felle, heldere kleuren, Gilbert biedt een reeks stijlen voor ieders smaak. Door Gilbert te dragen, laten spelers zien dat ze uitblinken in rugby en voegen ze tegelijkertijd een unieke stijl toe aan hun outfit op het veld.