Stade Rochelais

Vind de beste teamshirts van Top 14 en Pro D2 op House of Rugby! In het bijzonder de shirts van stade Rochelais!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Maritieme authenticiteit in AS shirts Stade Rochelais

Stade Rochelais, liefkozend "La Rochelle" genoemd door de fans, is meer dan alleen een rugbyclub; het is een weerspiegeling van een hele stad, haar maritieme geschiedenis en haar culturele erfgoed. Het shirt van de club is een krachtig symbool van deze unieke identiteit en roept zowel de strijdlustigeesprit van het team als de maritiemeessence van La Rochelle op.

De traditionele kleuren van het shirt zijn zwart en geel, kleuren die zowel de Atlantische stormen als de zon die schijnt op de oude port oproepen. In de loop der jaren zijn de ontwerpen veranderd, maar deze kleuren blijven een constante herinnering aan de diepe wortels van de club in de stad.

Met de technologische vooruitgang heeft de Rochelais-trui de nieuwste innovations verwerkt om comfort en prestaties te garanderen. Moderne materialen zorgen voor optimale vochtafvoer, scheurbestendigheid en bewegingsvrijheid, allemaal essentiële elementen voor spelers op topniveau.

Voor supporters is het dragen van het Stade Rochelais shirt een daad van trots, een manier om hun passie en toewijding te uiten aan een team dat de kleuren van hun geliefde stad voert.

Rochelais accessoires om je te helpen je passie elke dag te beleven

Rugby draait niet alleen om het veld en Stade Rochelais heeft dit begrepen door een hele reeks accessoires aan te bieden voor de meest fervente supporters.

De sjaal, een trouwe metgezel op wedstrijddagen, is er in zwart en geel. Er wordt vaak enthousiast mee gezwaaid op de tribunes, zodat er een golvende zee van kleur en passie ontstaat. Het is een manier voor supporters om hun steun te betuigen en om te voelen dat ze echt deel uitmaken van de grote Rochelais-familie.

Naast de sjaal,autres accessoires zoals petten, mutsen en bandana's, allemaal versierd met het emblematische logo van de club, kunnen fans hun trouw tonen, ongeacht het weer. En voor degenen die een stukje van de club willen meenemen in hun dagelijks leven, zijn er artikelen verkrijgbaar zoals sleutelhangers, mokken en telefoonhoesjes, allemaal met de symbolen van Stade Rochelais.

Elk product, of het nu port is tijdens een wedstrijd of in het dagelijks leven, versterkt de band tussen de club en haar fans. Het is een constante herinnering aan de hoogtepunten, de overwinningen die samen worden gevierd en de gedeelde passie die Stade Rochelais verbindt met haar formidabele gemeenschap.