Montpellier Hérault Rugby

Deze categorie bevat alle producten gerelateerd aan een van de beste teams op Top 14, Montpellier Hérault Rugby!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

De symboliek van Montpellier Hérault Rugby shirts

Montpellier Hérault Rugby, vaak kortweg Montpellier of MHR genoemd, is een club die zijn stempel heeft gedrukt op het Franse rugby. In de loop der jaren is het shirt een krachtig symbool geworden van deze unieke identiteit. Als je ooit naar een wedstrijd in het GGL stadion bent geweest, weet je dat point het MHR shirt een symbool is van erbij horen en trots zijn.

Traditioneel zijn de shirts van Montpellierblauw en wit, een getrouwe weergave van de kleuren van de Middellandse Zee en de bergen van de Cevennen. Elk ontwerp, seizoen na seizoen, streeft ernaar om de rijkdom van de traditie van de club te combineren met moderne en innovatieve elementen.

De technologische evolutie is niet verwaarloosd. De huidige shirts van MHR zijn het resultaat van geavanceerd onderzoek en bieden lichtgewicht, ademende stoffen die zijn aangepast aan de fysieke eisen van rugby. Ze geven spelers maximale mobiliteit en beschermen ze tegelijkertijd tegen de wrijving en impact van het spel.

Voor supporters betekent het dragen van het MHRshirt het tonen van onvoorwaardelijke steun aan een team dat de waarden van toewijding, vechtlust en solidariteit belichaamt.

Duik in de wereld van Montpellier Hérault Rugby via de accessoires

Naast het shirt biedt de club Montpellier een reeks accessoires die de identiteit van de club onderstrepen en waarmee iedereen zijn betrokkenheid bij het team kan uiten.

De blauw-witte sjaal is een must-have voor elke MHR fan. Of hij nu hoog in de lucht wordt gehesen of om de nek wordt gewikkeld, hij staat symbool voorunion en de passie van de fans. Op wedstrijddagen wordt het stadion omgetoverd tot een zee van deze sjaals, wat een indrukwekkend visueel spektakel oplevert.

Petten en mutsen met het logo MHR zijn ook belangrijke accessoires, waarmee supporters zichzelf kunnen beschermen tegen de brandende zon van de zomer in Montpellier of tegen de kou van de winter, terwijl ze trots de clubkleuren tonen.

autres alledaagse voorwerpen, zoals sleutelhangers, mokken en telefoonhoesjes, zijn opnieuw ontworpen met het MHR logo. Zo kunnen supporters een deel van de club in hun dagelijks leven integreren en een stukje van hun passie met zich meedragen.

Elk Montpellier Hérault Rugby product, van het shirt tot het kleinste speldje, is een viering van de geschiedenis van de club, de overwinningen, de uitdagingen en vooral de geweldige gemeenschap die de club steunt.