Rebula

Ontdek de Morelia Neo rugbyschoenen van Mizuno !

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Revolutionaire prestaties

Mizuno 's Morelia Neo schoenen zijn ontworpen om revolutionaire prestaties te leveren op het rugbyveld. De lichtgewicht ultra kunststof noppen bieden uitzonderlijke grip op verschillende ondergronden en geven spelers ongeëvenaarde stabiliteit tijdens snelle versnellingen, plotselinge stops en snelle richtingsveranderingen. De EVA-middenzooltechnologie zorgt voor optimale demping, waardoor de voeten minder snel vermoeid raken en spelers de hele wedstrijd op een hoog niveau kunnen blijven spelen. De Morelia Neo belichaamt het allerhoogsteessence van topprestaties en ondersteunt spelers in hun zoektocht naar uitmuntendheid op het veld.

Lichtgewicht en wendbaar

Lichtheid en wendbaarheid vormen de kern van het ontwerp van Mizuno's Morelia Neo schoenen. Dankzij ultra-lichte materialen en een gestroomlijnd structure ontwerp kunnen spelers bewegen met uitzonderlijke wendbaarheid, waardoor ze sneller en responsiever zijn. Deze schoenen zijn perfect voor spelers die op zoek zijn naar een extra voordeel op het gebied van snelheid en wendbaarheid, met behoud van een optimaal comfortniveau.

Strakke styling en unieke identiteit

De Morelia Neo serie van Mizuno biedt spelers ook de kans om hun stijl en identiteit te uiten op het veld. Met een strak ontwerp en ingetogen kleuropties belichamen deze schoenen elegantie en eenvoud. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke, geraffineerde esthetiek of je identiteit wilt laten zien op het veld, de Morelia Neo collectie biedt een verscheidenheid aan stijlen voor elke voorkeur. Door Morelia Neo schoenen van Mizuno te dragen, voegen spelers een vleugje stijl toe aan hun outfit en laten ze zien dat ze er zijn met een unieke identiteit en uitstekende prestaties. We bieden een scala aan kleuren, waaronder wit, zwart en rood.