Copa

De Copa rugbyschoenen vanAdidas staan bekend om hun superieure comfort en precieze balcontrole. Ze zijn ontworpen om stabiele prestaties en optimale balcontrole te garanderen, waardoor ze de voorkeur genieten van spelers die zowel comfort als functionaliteit belangrijk vinden tijdens wedstrijden. Vind ze nu bij House of Rugby!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een model met grote faam in rugby

Het model Copa vanAdidas is niet voor niets een icoon in de wereld van rugbyschoenen. Elk detail van deze schoen is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van het moderne rugby. Het eerste wat opvalt is het bovenwerk van topkwaliteit leer, dat de schoen niet alleen een nobele, verfijnde look geeft, maar ook een vleugje klasse.Het eerste wat opvalt is het leren bovenwerk van topkwaliteit, dat de schoen niet alleen een nobel, verfijnd uiterlijk geeft, maar ook een extreem nauwkeurig balgevoel biedt, wat een beslissend voordeel kan zijn op kritieke momenten in een wedstrijd.

Unieke functionele eigenschappen en een breed scala aan kleuren

Maar de uitmuntendheid van het Copa model stopt niet bij het uiterlijk en het gevoel; het strekt zich uit tot een reeks functies die het een onmisbaar hulpmiddel maken op het veld. Het ergonomische ontwerp is gericht op comfort, waardoor de pasvorm de vorm van de voet perfect volgt, wat zorgt voor ongeëvenaard comfort tijdens lange perioden van spelen. De interne demping absorbeert schokken effectief, beschermt spelersvoeten tegen harde schokken en vermindert het risico op blessures. Copa De buitenzool is ontworpen met speciale aandacht voor tractie en stabiliteit. De lamellen zijn strategisch geplaatst voor optimale grip in verschillende veldomstandigheden en zorgen voor stabiele en betrouwbare prestaties op zowel natte als droge oppervlakken. Onze Copa schoenen zijn er in verschillende kleuren, waaronder de Pure+ FG in zwart, wit, zwart en rose. Tegelijkertijd hebben we ookautres kleuren tegen lage prijzen, zoals de Sense.4 MS in geel en de Pure.3 Fg Heatspawn Pack.

Onverslaanbare waarde voor je geld

Een ander aspect dat het vermelden waard is, is de indrukwekkende duurzaamheid van dit model. De hoogwaardige materialen die zijn gebruikt bij de productie garanderen een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik, waardoor het een verstandige investering is voor spelers die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Tot slot kunnen we niet voorbijgaan aan de tijdloze esthetiek van het model Copa , dat traditie en moderniteit perfect combineert en spelers een schoen biedt die er net zo goed uitziet als dat hij werkt. Kortom, de Copa vanAdidas is meer dan alleen een rugbyschoen; het is een instituut dat decennia van kwaliteit, prestaties en stijl belichaamt, en belooft zijn dragers met comfort en vertrouwen naar de overwinning te dragen.