X

Het "X" model van Adidas rugbyschoenen is ontworpen om ongeëvenaarde snelheid en lichtheid op het veld te bieden. Met een gestroomlijnd, dynamisch ontwerp beloven deze schoenen uitstekende tractie en optimale balcontrole, waardoor ze de voorkeur genieten van aanvallende spelers die het verschil willen maken met hun behendigheid en snelheid.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Optimale prestaties en technologie

HetX model van Adidas rugbyschoenen is een concentraat van technologie ontworpen om de prestaties op het veld te verbeteren. Met een lichtgewicht structure bevordert het optimale snelheid, een essentieel criterium voor aanvallende spelers. De specifieke configuratie van de noppen op de zool garandeert uitstekende grip op verschillende soorten ondergrond, waardoor explosieve starts en vloeiende, precieze richtingsveranderingen mogelijk zijn.

Een andere kracht van point ligt in het ontwerp van het bovenwerk van de schoen, dat comfort en balcontrole combineert, dankzij hoogwaardige materialen die zowel flexibel als sterk zijn, zodat spelers gedurende de hele wedstrijd optimale prestaties kunnen leveren.

Comfort en origineel ontwerp

Naast de bewezen technische kwaliteiten onderscheidt het model 'X' zich ook door zijn avant-gardistische ontwerp. De slanke, moderne lijnen geven de schoen een aantrekkelijke esthetiek, waardoor spelers kunnen uitblinken in zowel stijl als prestaties op het veld. We hebben de populairste modellen, zoals de Speedportal by Messi, de Speedportal.2 FG in het wit en de Speedportal+FG in het zwart. We biedenautres paar voor zowel mannen als kinderen.

Op het gebied van comfort heeft Adidas geen compromissen gesloten. Het model "X" is ontworpen om zich perfect aan te passen aan de vorm van de voet, onnodige drukpunten te vermijden en langdurig comfort te bieden, een essentiële eigenschap voor spelers die lange tijd op het veld staan.

Kortom,Adidas 'sX rugbyschoen is een perfecte mix van geavanceerde technologie en innovatief design, en biedt spelers niet alleen uitzonderlijke prestaties op het veld, maar ook ongeëvenaard comfort en stijl.