Predator

De adidas Predator laarzen zijn ontworpen om precisie, kracht en lichtheid te bieden, met innovatieve technologieën zoals Primeknit en Demonskin voor betere grip op het rugbyveld. Vind ze nu op House of Rugby!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De adidas schoenen Predator

adidas Predator schoenen zijn de ideale uitrusting voor alle rugbyfans. adidas , een legendarische fabrikant van uitrusting in vele sporten, is een onmisbaar merk voor alle rugbyfans. Het Duitse merk heeft niet alleen 's werelds grootste clubs uitgerust, maar heeft in de loop van zijn geschiedenis ook iconische schoenen ontworpen die de tand des tijds hebben doorstaan.

Neem je aanvallende stijl mee naar het veld met het volledige assortiment Predator schoenen die een versterkt bovenwerk hebben voor krachtig slaan. Deze revolutionaire schoenen hebben een versterkt bovenwerk in het balstootgebied. Demonskin-technologie biedt een superieure grip voor ongeëvenaarde controle en spin. De Predator is verkrijgbaar in verschillende kleuren en er is een paar voor elk type veld waarop je speelt. In combinatie met een jersey en shorts adidas worden de adidas Predator schoenen het hoogtepunt van je rugbykit.