Adizero

De Adidas Adizero schoen biedt maximale prestaties en stijl voor rugbyspelers met zijn ademende mesh bovenwerk, TPU buitenzool met noppen, stijlvol ontwerp en hoogwaardige materialen. Bestel bij House of Rugby om je prestaties op het veld te verbeteren.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

De Adidas Adizero

De Adidas Adizero schoen is ontworpen voor maximale prestaties en stijl op het rugbyveld. Het ademende mesh bovenwerk zorgt voor optimaal comfort gedurende de wedstrijd, terwijl de TPU overlays lichtheid en stevigheid aan de schoen toevoegen. De TPU buitenzool met lamellen geeft je betrouwbare tractie om je behendig door de scrimmage lijn te krijgen.

Het opvallende ontwerp en de hoogwaardige materialen die bij de constructie van deze schoenen zijn gebruikt, maken ze tot een ideale keuze voor spelers die hoge prestaties leveren, zoals vaardigheidsspelers of spelers die op zoek zijn naar enkelvrijheid. De snelle veters houden de schoen op zijn plaats voor betrouwbare ondersteuning, terwijl de binnenvoering en textielvoering voor nog meer comfort zorgen. Bestel nu uw Adidas Adizero bij House of Rugby om uw prestaties op het veld te verbeteren.