Genesis

Vind alle Canterbury rugbyschoenen in het Phoenix Genesis assortiment! De beste schoenen om te schitteren op het veld!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Het innovatieve ontwerp van de Phoenix Genesis serie

Canterbury Phoenix Genesis rugbyschoenen vertegenwoordigen een belangrijke vooruitgang in de specialistische rugbysportuitrusting. Het assortiment, dat modellen omvat zoals de Phoenix Genesis Elite en de Phoenix Genesis Team, is ontworpen om spelers ongekende prestaties op het veld te bieden, waarbij technologische innovatie wordt gecombineerd met ultiem comfort. Deze schoenen weerspiegelen Canterbury 's toewijding aan het leveren van uitrusting die voldoet aan de eisen van spelers op alle niveaus van de sport.

Technologie en prestaties

De Phoenix Genesis serie van Canterbury onderscheidt zich door de integratie van FLIGHTBEAM technologie, een kenmerk geïnspireerd door de natuur en meer specifiek door de kracht en het reactievermogen van de benige vork van vogels tijdens de vlucht. Deze technologie wordt toegepast in de buitenzool van de schoenen en zorgt voor een intuïtieve energierespons die de beweging en kracht van elke stap op de grond verbetert. Het Pebax® materiaal versterkt dit vermogen en zorgt voor lichtheid, wendbaarheid en stabiliteit, essentieel voor het versnellen en maken van explosieve bewegingen.

Comfort en duurzaamheid

Naast prestaties zijn comfort en duurzaamheid belangrijke aspecten van Phoenix Genesis schoenen. De serie bestaat uit schoenen met een hybride bovenwerk, waarbij duurzaam synthetisch leer in de voorvoet wordt gecombineerd met een bovenwerk dat is verstevigd met gebreid Vaposkin, waardoor robuustheid het hele seizoen door wordt gegarandeerd. De schoenplaatconfiguratie is ook opnieuw ontworpen om de tractie te verbeteren, met zes taps toelopende metalen schoenplaatjes en drie ruitvormige TPU schoenplaatjes, voor maximale stabiliteit en wendbaarheid op de grond.

De ultieme allrounder voor rugby

De Canterbury rugbyschoenen in het Phoenix Genesis assortiment vertegenwoordigen het toppunt van technologie en innovatie in rugby sportuitrusting. Ze zijn ontworpen voor spelers die het beste eisen op het gebied van prestaties, comfort en duurzaamheid. Of het nu de op de natuur geïnspireerde FLIGHTBEAM technologie is of het hybride ontwerp dat robuustheid en lichtheid combineert, deze schoenen zijn klaar om de uitdagingen van het moderne rugby aan te gaan en maken elke speler krachtiger, wendbaarder en zelfverzekerder op het veld.