Stampede

Bekijk alle Canterbury schoenen uit de Stampede collectie!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Canterbury Stampede Fusion voor kracht en wendbaarheid

De Canterbury Stampede serie staat bekend om zijn robuuste ontwerp, speciaal aangepast aan de zware eisen van rugby, met name voor aanvallers die betrokken zijn bij de meest fysieke aspecten van het spel. Door duurzaamheid, comfort en een goede pasvorm te combineren, tonen Stampede schoenen Canterbury 's toewijding aan het leveren van kwaliteitsrugbyuitrusting.

De Stampede serie, inclusief modellen als de Stampede Pro SG en Stampede 3.0 SG, heeft kenmerken als een brede pasvorm, een huit noppenconfiguratie voor superieure tractie en een versterkt teengedeelte voor extra bescherming en stabiliteit. Het bovenwerk is gemaakt van synthetische materialen die slijtvast zijn, zodat ze lang meegaan tijdens het rugbyseizoen. Een interne mesh voering verbetert het ademend vermogen en houdt de voeten koel en droog, terwijl een 3D moulded heel counter zorgt voor een comfortabele en ondersteunende port.

Verbeterde prestaties

De Stampede serie is ontworpen met frontliniespelers in gedachten en speelt in op de behoefte aan schoenen die niet alleen bescherming bieden, maar ook wendbaarheid en mobiliteit op het veld vergemakkelijken. De afneembare metalen noppen, die compatibel zijn met zachte ondergrond, onderstrepen deze mix van stabiliteit en veelzijdigheid, waardoor snelle overgangen en veranderingen van richting beter beheersbaar worden. Het ontwerp van de schoenen weerspiegelt een doordachte overweging van de fysieke eisen van rugby, speciaal voor degenen die spelen in de meest omstreden gebieden van het veld.

Concluderend kan gesteld worden dat de Canterbury Stampede collectie zich onderscheidt door haar toewijding aan het verbeteren van de speelervaring voor spelers die te maken hebben met de fysiek van het spel. Door schoenen aan te bieden die duurzaamheid, comfort en prestaties combineren, zorgt Canterbury ervoor dat spelers zich kunnen concentreren op hun spel, wetende dat hun uitrusting de tand des tijds en het spel zal doorstaan. Of je je nu in de strijd mengt of over het veld stormt, Stampede schoenen zijn ontworpen om je spel naar een hoger niveau te tillen.