Schoenen

Rust uw kinderen uit voor het rugbyveld met onze exclusieve selectie kinderrugbyschoenen. Wij bieden schoenen van hoge kwaliteit, ook voor de SG vette velden, verkrijgbaar in de maten 28 tot 40 en tegen betaalbare prijzen. De populairste merken zijn beschikbaar om uw kinderen klaar te stomen voor het seizoen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bij House of Rugby zijn we trots op het aanbieden van een exclusieve selectie van rugbyschoenen voor kinderen. Wij begrijpen het belang van het verstrekken van hoge kwaliteit schoeisel om kinderen te helpen hun beste rugby te spelen op het rugbyveld.

Onze kinderrugbyschoenen zijn speciaal ontworpen voor SG vette velden, met zolen die uitstekende tractie bieden op natte en modderige velden. Wij bieden een verscheidenheid aan populaire merken om uw kinderen klaar te stomen voor het seizoen, met rugbyschoenen beschikbaar in maten van 28 tot 40.

Onze rugbyschoenen voor kinderen zijn zowel comfortabel als duurzaam, voor optimale prestaties op het veld. We zijn er trots op dat we betaalbare rugbyschoenen voor kinderen aanbieden, zodat ouders hun kinderen kunnen uitrusten zonder de bank te breken.

Bekijk nu onze collectie rugbyschoenen voor kinderen en vind de perfecte schoenen voor uw kinderen om rugby mee te spelen. Bij House of Rugby zijn we er om u te helpen uw kinderen uit te rusten voor hun passie voor rugby.