Gilbert

We hebben het volledige assortiment Gilbert schoenen voor jou! Alle beste assortimenten zijn beschikbaar!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De magie van rugbyschoenen Gilbert voor kinderen: Prestaties en comfort

GilbertRugby, wereldberoemd om zijn rugbyuitrusting van hoge kwaliteit, biedt een uitzonderlijk assortiment rugbyschoenen voor jonge spelers. Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit wordt weerspiegeld in hun ontwerpen, die specifiek zijn aangepast aan de behoeften en uitdagingen van kinderen op het rugbyveld. Met modellen zoals de"Sidestep" en de "Evo", zorgt Gilbert ervoor dat elke jonge speler de uitrusting heeft die hij nodig heeft om uit te blinken.

Gediversifieerde assortimenten voor elke jonge rugbyspeler

Gilbert Sidestep: erfgoed ontmoet innovatie

Het Sidestep-assortiment is een echt icoon op Gilbert. Ontworpen voor kinderen die hun eerste stappen zetten in rugby, combineren ze duurzaamheid en comfort, zodat jonge spelers zich volledig op hun spel kunnen concentreren. De Sidestep is verkrijgbaar in verschillende schoenplaatconfiguraties voor divers soorten terrein en is perfect voor jonge atleten die hun fundamentele vaardigheden willen verbeteren.

Gilbert Evo Lichtheid en wendbaarheid voor jonge sterren

Voor kinderen die al wat ervaring hebben op het veld en hun snelheid en wendbaarheid willen verbeteren, biedt de Evo serie van Gilbert de perfecte oplossing. Deze lichtgewicht schoenen met uitstekende grip en superieure flexibiliteit stellen jonge spelers in staat om met gemak en vertrouwen te manoeuvreren. Het zorgvuldige ontwerp zorgt voor optimale ondersteuning van de voet en bevordert tegelijkertijd de natuurlijke beweeglijkheid.

Deze Gilbert assortimenten voor kinderen laten zien hoe belangrijk het is om rugbyschoenen te kiezen die geschikt zijn voor jonge spelers, rekening houdend met hun ontwikkeling en specifieke behoeften op het veld. Of het nu voor training of wedstrijden is, kiezen voor Gilbert schoenen betekent kiezen voor een merk dat rugbytraditie combineert met innovatie, zodat jonge spelers het comfort, de veiligheid en de prestaties hebben die ze nodig hebben om uit te blinken in de sport.