Monarcida

Ontdek alle Mizuno rugbyschoenen uit het Monarcida assortiment!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Prestaties van Premier Orde

Mizuno 's Monarcida schoenen zijn ontworpen om prestaties van wereldklasse te leveren op het rugbyveld premier. Met gevormde noppen die uitzonderlijke grip bieden op alle soorten terrein, bieden deze schoenen ongeëvenaarde stabiliteit tijdens acceleratie, laterale ondersteuning en de meest intense fases van het spel. De tussenzooltechnologie zorgt voor optimale demping, waardoor de voeten minder snel vermoeid raken en spelers de hele wedstrijd op een hoog niveau kunnen blijven spelen. De Monarcida is de ideale keuze voor rugbyspelers die op zoek zijn naar een schoen die topprestaties combineert met superieur comfort.

Uitzonderlijke duurzaamheid

Uitzonderlijke duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van de Monarcida schoenen van Mizuno. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een nauwgezet oog voor detail, zodat ze bestand zijn tegen de constante slijtage van het rugbyspel. Of het nu op modderige velden, natuurgras of synthetische ondergronden is, Monarcida is klaar om elke uitdaging aan te gaan en garandeert spelers een rugbyschoen die seizoen na seizoen meegaat zonder in te leveren op kwaliteit.

Stijl en persoonlijke identiteit

Het Monarcida assortiment van Mizuno biedt spelers ook de kans om hun stijl en identiteit op het veld te laten gelden. Met een modern ontwerp en een verscheidenheid aan kleuropties kunnen spelers met deze schoenen een model kiezen dat hun persoonlijkheid en esthetiek weerspiegelt. Of je nu kiest voor een klassieke, strakke look of wilt opvallen met trendy details, het Monarcida assortiment biedt een verscheidenheid aan modellen voor elke voorkeur. Door Monarcida schoenen van Mizuno te dragen, tonen spelers hun toewijding aan uitmuntendheid in rugby en voegen ze tegelijkertijd een uniek vleugje stijl toe aan hun outfits op het veld, waarmee ze hun aanwezigheid in stijl markeren.

Bij House of Rugby hebben we verschillende kleuren om uit te kiezen, waaronder zwart en blauw om aan je wensen te voldoen!