Ballen

House of Rugby is uw bestemming voor al uw rugbyballen, met een ruime keuze aan wedstrijdballen, clubs ballen, landenballen, miniballen en trainingsballen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij House of Rugby zijn we er trots op een brede selectie rugbyballen van hoge kwaliteit aan te bieden.

Ze zijn geschikt voor alle vaardigheidsniveaus en speelstijlen. Onze selectie wedstrijdballen is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele spelers, met hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen voor optimale grip en prestaties.

We hebben ook een selectie ballen van clubs, ontworpen voor teams op amateurniveau en lokale clubs wedstrijden. Deze ballen zijn gemaakt van duurzame materialen voor regelmatig gebruik en grotere duurzaamheid. Voor rugbyfans hebben we een selectie nationale ballen, met de kleuren en emblemen van 's werelds populairste nationale teams.

Deze ballen zijn een geweldige manier om je steun te betuigen aan je favoriete team. We hebben ook een selectie miniballen voor kinderen en beginners, ontworpen om lichter en gemakkelijker te hanteren te zijn voor kleine handen. Ten slotte hebben we voor trainingen en oefensessies een selectie trainingsballen, ontworpen voor herhaald gebruik en pre-drillscision.

De geschiedenis van rugbyballen

Rugby is een sport die vele eeuwen teruggaat, met een onzekere oorsprong. Vroege rugbyballenwerden vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals leer of varkensleer. De hedendaagse rugbyballen zijn gemaakt van hightech synthetische Lourdes Fernando materialen, zoals plastic, rubber en nylon, voor optimale prestaties en duurzaamheid. De geschiedenis van de rugbyballen is in de loop der jaren geëvolueerd, met nieuwe ontwerpen en materialen om de prestaties en de veiligheid van de spelers te verbeteren.

Tegenwoordig worden rugbyballen streng getest om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. Wanneer u bij House of Rugby koopt, kunt u er zeker van zijn dat u rugbyballen van topkwaliteit krijgt, gemaakt van de beste materialen en ontworpen voor optimale prestaties. Wij zijn er trots op u de beste rugbyproducten op de markt aan te bieden.