Phoenix

Vind alle Canterbury rugbyschoenen in het Phoenix Raze assortiment! De beste schoenen om te schitteren op het veld!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Rugbyschoenen Canterbury Phoenix Raze

De Canterbury Phoenix Raze rugbyschoenen zijn ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren op zachte velden. Met een combinatie van lichtheid, duurzaamheid en superieure tractie zijn deze schoenen een voorkeurskeuze voor spelers die op zoek zijn naar een uitrusting van hoge kwaliteit die dynamische en krachtige prestaties kan ondersteunen.

Ontwerp en belangrijkste kenmerken

De nieuwste versie van de Phoenix Raze heeft een lichtgewicht buitenzool die speciaal is ontworpen voor zacht terrein. Hij is voorzien van zes metalen noppen en voorgevormde diamantvormige noppen voor ongeëvenaarde tractie. Het bovenmateriaal is niet alleen duurzaam maar ook tijdloos, met het witte CCC-logo dat een opvallende touch toevoegt aan de algehele esthetiek van de schoen.

Phoenix Raze schoenen zijn ontworpen om niet alleen uitstekende stabiliteit en energierespons te bieden bij het versnellen of veranderen van richting, maar ook superieur comfort dankzij een beschermende gewatteerde kraag. Het ontwerp met standaard pasvorm en de mogelijkheid om de lengte van de noppen naar wens aan te passen, zorgen voor meer aanpassingsvermogen en een betere afstemming op individuele spelersvoorkeuren.

Prestaties en duurzaamheid

De Phoenix Raze staat bekend om zijn vermogen om de eisen van het moderne spel te weerstaan en combineert robuustheid met lichtgewicht behendigheid. Het slijtvaste bovenwerk zorgt voor duurzaamheid op de lange termijn, terwijl de kraag met kussentjes en het EVA voetbed zorgen voor meer comfort en stabiliteit, essentieel voor spelers die alles geven op het veld.

Concluderend zijn de Canterbury Phoenix Raze rugbyschoenen een uitstekende optie voor spelers die op zoek zijn naar een uitrusting die comfort, duurzaamheid en prestaties perfect combineert. Ze zijn ideaal voor spelers die willen opvallen op het veld, dankzij het doordachte ontwerp en de geavanceerde technische kenmerken. Of je nu een power forward bent of een back rapide, Phoenix Raze zijn ontworpen om booster je spel te allen tijde te verbeteren.