Club Ballen

In deze categorie vind je alle ballen van de Top 14 en Pro D2 teams, maar ook clubs buitenlandse teams!

Meer filters

Personalisatie en identiteit: markeer het veld met een clubbal Esprit

clubs rugbyballen zijn meer dan alleen accessoires voor het spel; ze zijn een levendige weerspiegeling van de identiteit, waarden enesprit van een club. Naast hun superieure functionaliteit bieden deze ballen een rijk terrein voor personalisatie, waardoor clubs hun unieke erfgoed en cultuur kan laten zien door middel van specifieke ontwerpen, met kenmerkende logo's, teamkleuren en soms zelfs de handtekeningen van iconische spelers. Personalisatie gaat verder dan esthetiek; het zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en trots, het smeedt een diepere band tussen spelers en hun club en het dient als een verenigend symbool dat fans samenbrengt onder een gemeenschappelijke vlag, waardoor een sfeer van eenheid en solidariteit ontstaat tijdens wedstrijden.

Kwaliteit en prestatie: Ballen die de ambities van de club waarmaken Clubs

Elke rugbyclub streeft naar uitmuntendheid, en het hebben van ballen van topkwaliteit is een duidelijk statement van intentie om te streven naar de hoogste treden van het podium. Ballen van clubs worden zorgvuldig gemaakt van materialen van topkwaliteit, zodat ze onder alle omstandigheden optimaal presteren. Of het nu gaat om uitzonderlijke grip, rotsvaste duurzaamheid of een perfect gebalanceerd traject, deze ballen zijn ontworpen om aan de strengste eisen van professionals te voldoen. Door kwaliteitsuitrusting te leveren, toont clubs niet alleen zijn ernst en toewijding aan uitmuntendheid, maar geeft het zijn spelers ook de middelen die ze nodig hebben om hun volledige potentieel tot uiting te laten komen en uit te blinken op het veld.

Tradities en Innovations: de geschiedenis gaat door de generaties heen

clubs rugbyballen dragen een schat aan geschiedenis met zich mee, een tapijt van legendes gesmeed door decennia van felle competitie. Ze zijn de stille bewakers van clubtradities, getuigen van triomfen en nederlagen en dragers van de dromen en aspiraties van toekomstige generaties rugbysterren. Tegelijkertijd staan deze ballen aan de spits van innovatie, met de nieuwste technologische ontwikkelingen om steeds betere prestaties te leveren, een weerspiegeling van de dynamische evolutie van het spel en het constante streven naar grootsheid. Door te kiezen voor een rugby clubbal, omarmen spelers niet alleen een rijke geschiedenis en traditie van kwaliteit, ze beginnen ook aan een reis van uitmuntendheid en dragen de hoop en dromen van een hele gemeenschap van supporters met zich mee.

Bij House of Rugby bieden we ook producten aan die de aankoop van een bal kunnen aanvullen, zoals een tee om het mikken tussen de palen te oefenen, of laarzen om je een betere grip op de bal te geven. Aarzel niet om een kijkje te nemen!