Frankrijk

Het France team, een van de beste nationale teams, dat twee titels won in het VI Nations toernooi, draagt met trots zijn nieuwe collectie met een grote verscheidenheid aan producten. Vind teamshirts van France op House of Rugby!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Renaissance en innovatie: een nieuw elan voor Les Bleus

In het dynamische en competitieve landschap van het internationale rugby heeft het France team een opmerkelijke heropleving gemaakt, met een fascinerende combinatie van jong talent en ervaring. Dit nieuwe tijdperk, geleid door een vernieuwde vision, met l'accent op strategische innovatie en de ontwikkeling van eigen talent, het opbouwen van een team dat niet alleen technisch en wendbaar is, maar ook onvoorspelbaar en gedurfd op het veld.lange Les Bleus, met hun verfrissende mix van jonge wonderkinderen en beproefde veteranen, zijn hun identiteit aan het herdefiniëren en hebben een spelaanpak ontwikkeld die zowel vernieuwend als innovatief is.Met een benadering van het spel die de nadruk legt op vloeiendheid en vindingrijkheid, waarbij de traditionele Franse flair wordt gecombineerd met een moderne, tactische en doordachte benadering van rugby.

Broederschap en eenheid: het kloppende hart van het Franse rugbyteam France

De kern van de teamdynamiek op France is een diepgewortelde kameraadschap, een broederschap die verder gaat dan eenvoudige professionele relaties zoals die van Romain Ntamack en Antoine Dupont. Deze eenheid is niet alleen duidelijk op de vreugdevolle momenten van de overwinning, maar ook op de momenten van de nederlaag, waardoor een cohesie ontstaat die de basis vormt van hun kracht als team. Elke speler, elk personeelslid, draagt een wederzijdse verantwoordelijkheid met zich mee, een belofte om alles te geven voor het welzijn van het team. Eenheid en broederschap zijn de onzichtbare draden die de rijkdom van het blauwe tapijt weven, en bouwen aan een team dat samen sterker is, een kracht verenigd onder dezelfde vlag, die van teamesprit, uitmuntendheid en passie voor de sport die ze met trots en toewijding vertegenwoordigen.

Legende en erfgoed: de gouden horizon van Franse ambities

Het France team is niet alleen gericht op het heden, het draagt ook de dromen en aspiraties van een gouden toekomst met zich mee, een horizon waar Franse ambities en realiteit samenkomen. Het doel is duidelijk: een legende opbouwen, een erfenis smeden dieges zal blijven voortbestaan, een gouden hoofdstuk in de geschiedenis van het Franse rugby. Aan het begin van elke wedstrijd dragen ze de erfenis van legendes uit het verleden, het gewicht van de esp erances van een natie die hen niet alleen als sporters ziet, maar ook als moderne helden. Voor hen vertegenwoordigt de Wereldbeker een podium waar dromen kunnen uitkomen, waar elke try en elke tackle een noot is in de grandioze symfonie van hun legende in wording. Met moed en vastberadenheid stapt het France team naar voren, klaar om zijn nom te etsen in de annalen van het rugby mondial, om gouden dromen om te zetten in tastbare realiteit.dromen om te zetten in tastbare werkelijkheid, waardoor het denkbeeldige verandert in een levende legende voor de komende generaties.

We zijn er trots op dat we France teamproducten kunnen presenteren, zoals shirts, shorts enautres producten!