Shirts

Laat uw kinderen op jonge leeftijd kennismaken met rugby met onze exclusieve selectie kindershirts. Onze shirts zijn van hoge kwaliteit, de beste prijs en beschikbaar voor de meest populaire nationale teamsen clubs rugby.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bij House of Rugby begrijpen we hoe belangrijk het is om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met rugby. Daarom bieden wij een exclusieve selectie van kindershirts voor de meest populaire nationale teams en clubs rugby .

Wij zijn er trots op om kinder shirts van hoge kwaliteit aan te bieden die de nationale trots en passie voor rugby weerspiegelen. Onze shirts zijn verkrijgbaar in verschillende designs zodat kinderen hun steun kunnen betuigen aan hun favoriete team en zich betrokken voelen bij de rugbyactie.

Onze kindershirts zijn ontworpen om superieur comfort en prestaties te bieden, met ademende en lichtgewicht stoffen die zorgen voor bewegingsvrijheid op het veld.

We bieden ook kindershirts in verschillende maten om een perfecte pasvorm voor alle jonge rugbyfans te garanderen. Of u nu op zoek bent naar een kindershirt voor het nationale team van uw land of uw favoriete rugbyclub, wij hebben een verscheidenheid aan ontwerpen voor ieders smaak. We zijn trots om een selectie van hoge kwaliteit kindertruien aan te bieden voor nationale teams zoals France, Angleterre, Australie, Nieuw-Zeeland,Afrique du Sud en nog veel meerautres.

Wij bieden ook kindertruien voor de meest populaire clubs rugbyteams zoals Leicester Tigers , Harlequins, Crusaders en Hurricanes. Met onze selectie kindershirts kunt u uw kinderen helpen een passie voor rugby te ontdekken en hen helpen hun favoriete team van jongs af aan te steunen.