Snelheid

Bekijk alle Canterbury schoenen uit de Speed collectie!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

De Canterbury Speed serie: innovatie voor snelheid

De Canterbury Speed serie is ontworpen voor rugbyspelers die hun snelheid op het veld willen maximaliseren. Met een focus op lichtgewicht, stabiliteit en explosieve energierespons zijn deze schoenen bedoeld om spelers met maximale efficiëntie voort te stuwen.

De Speed Infinite Elite onderscheidt zich als een van de lichtste rugbyschoenen ooit ontworpen door Canterbury. Deze schoen bevat FLIGHTBEAM technologie en een Pebax® Powered zool, voor uitzonderlijke responsiviteit en propulsion op het veld. Het gebruik van geavanceerde materialen en gerichte versteviging gegenereerd door IA vermindert het gewicht met behoud van essentiële robuustheid. Deze schoen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder paars en wit/geel, en tilt esthetiek en prestaties naar een hoger niveau.

Canterbury Speed Infinite Pro: Ontworpen voor terrein en prestaties

De Speed Infinite Pro SG (Soft Ground) is een andere ster in het assortiment, met een all-terrain ontwerp in zwart dat zowel stijlvol als functioneel is. Het hybride all-terrain ontwerp zorgt voor optimale grip en tractie op verschillende ondergronden. Het assortiment biedt maten voor iedereen, met een uitgebreide maattabel voor een perfecte pasvorm. Dit model is ook verkrijgbaar in het wit, een optie voor diegenen die de voorkeur geven aan een lichtere esthetiek en toch willen genieten van dezelfde prestaties op hoog niveau.

De schoenen in de Canterbury Speed serie zijn het sprekende bewijs van Canterbury 's toewijding aan innovatie in sportartikelen. Met een focus op snelheid, lichtheid en reactievermogen zijnaccent schoenen speciaal ontworpen voor spelers die een voorsprong willen nemen op hun tegenstanders. Of je nu kiest voor de Infinite Elite of Infinite Pro SG, je profiteert van geavanceerde technologie die is ontworpen om booster je prestaties op het veld te verbeteren.