Nieuw Zeeland

Vind alle producten van het Nouvelle-Zélande team onder leiding van Aaron Smith! Shirts, shorts, ballen en nog veel meer!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

De zwarte All Blacks trui: een symbool van kracht en traditie

Als het over rugby gaat, is het bijna onmogelijk om All Blacks, het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland, niet te noemen. Wereldwijd bekend om hun uitmuntendheid op het veld en hun traditie van de haka, is de outfit van het All Blacks team net zo emblematisch. Het zwarte shirt, versierd met de zilveren varen, is een krachtig symbool, niet alleen in Nieuw-Zeeland, maar over de hele wereld.

Sinds het begin van het team in het begin van de 20e eeuw is het zwarte shirt port met trots gedragen door de spelers. Het belichaamtesprit oorlog, vastberadenheid en eenheid. Het is een kleur die intimideert en indruk maakt, maar bovenal staat het voor respect voor het verleden en de wens om rugby te blijven domineren mondial. De materialen en technologieën die gebruikt worden om het shirt te maken zijn geëvolueerd, maar de kleur en het ontwerp blijven trouw aan de traditie. Nieuw-Zeeland wordt beschouwd als een van de meest iconische rugbylanden, mede dankzij de impact van getalenteerde spelers als Dan Carter, Beauden Barrett en Richie Mccaw.

Voor veel fans is het bezitten van een All Blacks shirt veel meer dan alleen een verzamelobject. Het is een herinnering aan de overwinningen, nederlagen, gedenkwaardige tries en gepassioneerde haka's die de geschiedenis van het Nieuw-Zeelandse rugby hebben bepaald.

De All Blacks bal: Uitmuntendheid en precision elke keer dat je hem aanraakt

Net als het shirt is de officiële All Blacks bal een essentieel onderdeel van de uitrusting die het erfgoed en de trots van Nieuw-Zeeland uitdraagt. Hij is ontworpen om te voldoen aan de eisen van het spel op het hoogste niveau, met een combinatie van duurzaamheid, precision en een optimaal gevoel voor spelers.

De bal is, net als het shirt, voorzien van de zilveren varen, waardoor elke pass, trap en try nog gedenkwaardiger wordt. De bal is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, met als doel het beste te bieden voor de beste spelers ter wereld.

Voor fans is het vasthouden van de officiële All Blacks bal een ervaring op zich. Het is een herinnering aan de hoogtepunten, de zwaarbevochten overwinningen en de ontembareesprit van het team. Het is een tastbare verbinding met de spelers, het veld en de rijke en opwindende geschiedenis van het Nieuw-Zeelandse rugby.