Engeland

Deze categorie bevat alle producten met betrekking tot hetAngleterre team! Shirts, shorts, ballen en nog veel meer!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Het iconischeAngleterre rugbyteam shirt: Een rijke geschiedenis

HetAngleterrenationale rugbyteam, dat met trots Rose vertegenwoordigt, heeft een van de meest herkenbare en historische shirts in de rugbywereld. Het smetteloze wit, vaak versierd met rode details, is meer dan alleen een kledingstuk; het is een symbool van nationale trots, passie en een rijke rugbygeschiedenis.

Sinds de eerste internationale wedstrijden opAngleterre aan het eind van de 19e eeuw heeft het shirt veel veranderingen ondergaan. Van aanvankelijk zware en volumineuze stoffen tot moderne technologieën die spelers droog en comfortabel houden, het shirt weerspiegelt niet alleen de evolutie van het spel, maar ook die van mode en technologie. Elk detail, van de stiksels tot de logo's, is zorgvuldig ontworpen.

Maar wat hetAngleterre rugbyteamshirt echt speciaal maakt, is de erfenis die het draagt. De spelers die het dragen weten dat ze deel uitmaken van een reeks legendes en de fans tonen door het te dragen hun onwrikbare steun en passie voor het team en de sport.

De officiële voetbal van deAngleterre

De bal die wordt gebruikt door hetAngleterre rugbyteam is een ander essentieel onderdeel van de teamuitrusting. Het shirt symboliseert trots en geschiedenis, maar de bal vertegenwoordigt het hart van het spel. Hij is getuige geweest van epische overwinningen, hartverscheurende nederlagen en momenten die de geschiedenis van het Engelse rugby hebben bepaald.

Net als het shirt heeft de bal door de jaren heen veel veranderingen ondergaan. Van de originele, iets rondere vorm, tot de moderne, aerodynamische ballen ontworpen voor precision, elk detail is ontworpen om het spel te verbeteren. De officiële bal is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de ontberingen van het spel op het hoogste niveau te doorstaan, terwijl het spelers de touch en precision biedt die nodig zijn voor succesvolle passes, trappen en tries.

De bal is ook voorzien van het Rose logo, waardoor hij direct herkenbaar is als het embleem van hetAngleterre rugbyteam. Voor fans is het bezitten van een officiële bal een manier om zich dichter bij de actie te voelen, een stukje geschiedenis aan te raken en hun liefde voor het team en het spel te tonen.