Voetbalschoenen Puma

Voetbalschoenen Puma

Beginnend op: € 221,83

€ 187,01

-16%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 221,83

€ 187,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Voetbalschoenen Puma

ULTRA -
Net als je denkt dat het niet meer rapide kan, is dat wel het geval. Met zijn lichtgewicht, volledig opnieuw ontworpen ULTRAWEAVE bovenwerk tilt de nieuwe ULTRA ULTIMATE zijn kenmerkende snelheid en acceleratie naar een hoger niveau. De toepassing van PWRTAPE is geïnspireerd op de anatomie van de menselijke voet om natuurlijke ondersteuning te bieden tijdens snelle tempo- en richtingsveranderingen. De SPEEDPLATE, geïnspireerd op hardloopspikes, maakt het helemaal officieel: ULTRA is te rapide voor hen. Minstens 20% van het bovenwerk is gemaakt van gerecycled materiaal, een stap naar een betere toekomst.

Buitenzool

De SPEEDPLATE buitenzool met dubbele dichtheid is geïnspireerd op hardloopspikes PUMA voor tractie op topniveau en propulsion.

Bovenwerk

Met een gewicht van minimum voor maximale snelheid dankzij het nieuwe ontwerp van het hoogwaardige ULTRAWEAVE bovenmateriaal. PWRTAPE biedt natuurlijke ondersteuning en stabiliteit voor snelle tempo- en richtingsveranderingen. Gerecycled materiaal: Het bovenwerk van deze voetbalschoen is gemaakt van minstens 20% gerecycled materiaal, een stap naar een betere toekomst.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 107311-04
Kleur gele bles/zwart
Kleur Geel
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Droge / synthetische grond
Assortiment Ultra
Shoe Surface Droog / synthetisch veld (FG/AG)