Kindergebitsbeschermer met dubbele dichtheid Gilbert X Gel Plus [Grootte Junior]

Kindergebitsbeschermer met dubbele dichtheid Gilbert X Gel Plus [Grootte Junior]
€ 172,43
Bescherm je tanden met het nieuwste X Gel Plus model van Gilbert - ultieme bescherming zonder afbreuk te doen aan comfort en ademend vermogen. Verkrijgbaar in junior en senior.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindergebitsbeschermer met dubbele dichtheid Gilbert X Gel Plus

Nieuw voor het rugbyseizoen 2020/21, onze X Gel Gebitsbeschermer biedt maximale bescherming voor een betaalbare prijs.

Deze goed ontworpen gebitsbeschermer biedt ultieme bescherming dankzij de combinatie van een harde buitenkant en een zacht aanvoelende gel binnenlaag voor uitzonderlijk comfort.

De extra dikke wandconstructie minimaliseert trauma aan de kaak en schedel om de kans op letsel te verkleinen. Dankzij de voorgevormde vorm kan het tandvleesbeschermer gemakkelijk worden aangepast aan de vorm van je mond en tanden, met behulp van de standaard Boil and Bite-techniek.

Easy Breath-technologie biedt een geïntegreerd ademhalingskanaal dat, in combinatie met de hoogwaardige constructie van EVA-polymeer, zorgt voor een optimale pasvorm en comfort en zorgt voor gemakkelijk ademen en spreken wanneer port de gebitsbeschermer draagt.

De X Gel 3 gebitsbeschermer biedt het hoogste niveau van bescherming en is geschikt voor alle spelniveaus, van professionele atleten tot rugbyspelers op clubs en scholen.

Verkrijgbaar in Senior of Junior in de volgende kleuren: Wit/Rood, Wit/Blauw of Wit/Groen.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 85524503-10
Kleur marine / roze
Kleur Blauw
Maat Junior - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior