Kindergebitsbeschermer Gilbert Viper Pro3 [Grootte Junior]

Kindergebitsbeschermer Gilbert Viper Pro3 [Grootte Junior]

€ 229,90

€ 215,20

-6%
Een hoogwaardige rugby gebitsbeschermer voor kinderen die optimale bescherming en een perfecte pasvorm biedt dankzij het unieke meerlaagse ontwerp.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindergebitsbeschermer Gilbert Viper Pro3

Als je op zoek bent naar een rugby gebitsbeschermer die het hoogste niveau van bescherming biedt, kijk dan niet verder dan de Viper Pro 3 gebitsbeschermer van Gilbert.

Deze uniek ontworpen gebitsbeschermer biedt ultieme bescherming dankzij de complexe 3-lagen constructie en het voorgevormde ontwerp, gecombineerd met geïntegreerde Easy Breathe gaten om de luchtstroom te optimaliseren en het risico op verstikking te minimaliseren.

3 lagen speciaal ontworpen bescherming zorgen samen voor een meerlaags beschermingssysteem dat hardere en zachtere componenten combineert om optimale bescherming te bieden, gecombineerd met een comfortabele pasvorm.

We hebben extra wanddikte ontwikkeld om trauma aan de kaak en schedel te minimaliseren en het risico op letsel te minimaliseren. Dankzij de voorgevormde vorm kan de Viper Pro 3 eenvoudig worden gevormd naar de vorm van je mond en tanden, met behulp van de standaard Boil and Bite-techniek.

De Easy Breath-technologie biedt een geïntegreerd ademhalingskanaal dat, in combinatie met de hoogwaardige constructie van EVA-polymeer, zorgt voor een optimale pasvorm en comfort en voor gemakkelijk ademen en spreken op port.

De Viper Pro 3 is geschikt voor alle spelniveaus en biedt maximale bescherming voor topatleten, clubs en rugbyscholen.

Verkrijgbaar in senior maat of junior in de volgende kleuren: Navy/Rose, Zwart/Rood, Zwart/Wit.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 85523903-10
Kleur zwart / wit
Kleur Zwart
Maat Junior - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior