Set van 10 kindermondbeschermers Gilbert Viper Pro3 [Grootte Kind]

Set van 10 kindermondbeschermers Gilbert Viper Pro3 [Grootte Kind]

€ 229,90

€ 215,20

-6%
Bescherm het gebit van je kind met de GILBERT Viper Pro 3 gebitsbeschermer: 3 lagen voor optimale bescherming en een comfortabele pasvorm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Niet op voorraad

Beschrijving

Set van 10 kindermondbeschermers Gilbert Viper Pro3

Als u op zoek bent naar een gebitsbeschermer die u een hoog niveau van bescherming biedt, kijk dan niet verder dan de GILBERT Viper Pro 3 gebitsbeschermer.

Deze uniek ontworpen gebitsbeschermer biedt de ultieme bescherming dankzij de complexe 3-lagen constructie en het voorgevormde ontwerp, gecombineerd met geïntegreerde Easy Breathe gaten om de luchtstroom te optimaliseren en het risico op verstikking te minimaliseren.

3 beschermingslagen die speciaal samen zijn ontworpen om een meerlaags beschermingssysteem te bieden dat hardere en zachtere componenten combineert om optimale bescherming te bieden, gecombineerd met een comfortabele pasvorm.

Wij hebben een extra wanddikte ontwikkeld om het trauma aan de kaak en de schedel te minimaliseren en het risico op letsel te minimaliseren. Dankzij de voorgevormde vorm kan de Viper Pro 3 gemakkelijk worden aangepast aan de vorm van uw kaak en tanden, met behulp van de standaard kook-en-beet-techniek.

De Easy Breath technologie zorgt voor een optimale en comfortabele pasvorm, het hoogwaardige EVA polymeer, zorgt voor een gemakkelijke ademhaling tijdens het dragen, en een mogelijkheid om jezelf te uiten.

De Viper Pro 3 is geschikt voor alle spelniveaus en biedt maximale bescherming voor zowel beginnende als professionele spelers.

Verkrijgbaar voor volwassenen en junior in de volgende kleuren: Navy/Rose, Zwart/Rood, Zwart/Wit.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 85523703-10
Kleur marine/roze
Kleur Blauw
Maat Kind - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Viper