Set van 10 kindermondbeschermers Gilbert Academy [Grootte Kind]

Set van 10 kindermondbeschermers Gilbert Academy [Grootte Kind]

€ 95,79

€ 89,01

-7%
Bescherm kleine rugbyspelers met de Academy gebitsbeschermer van Gilbert: dik en aanpasbaar voor optimale bescherming. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Niet op voorraad

Beschrijving

Set van 10 kindermondbeschermers Gilbert Academy

Tijdens trainingen of wedstrijden hebben spelers de ultieme bescherming nodig om ervoor te zorgen dat ze 100% kunnen geven op het moment crucial. Daarom heeft Gilbert de Academy gebitsbeschermer ontworpen. Deze gebitsbeschermer is perfect voor alle rugbyniveaus en heeft een extra dikke wand die trauma aan de kaak en schedel door contact minimaliseert.

Veel spelers die nieuw zijn bij rugby hebben een hoogwaardige, kosteneffectieve gebitsbeschermer nodig terwijl ze de sport leren. De Academy gebitsbeschermer voldoet perfect aan deze eisen en is verkrijgbaar voor junioren en senioren.

De gebitsbeschermer is verkrijgbaar in neongroen, transparent, zwart of rood voor alle voorkeuren en door de kook- en bijtmethode kunnen spelers hem aanpassen aan hun gebit.

Als je op zoek bent naar een uitzonderlijke gebitsbeschermer op instapniveau, heb je nu de Academy gebitsbeschermer nodig.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 85517403-10
Kleur rood
Kleur Rood
Maat Kind - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior