Set van 10 kindermondbeschermers Gilbert Viper [Grootte Kind]

Set van 10 kindermondbeschermers Gilbert Viper [Grootte Kind]

€ 114,95

€ 106,30

-8%
Bescherm je jonge spelers op het veld met vertrouwen dankzij de Gilbert Viper kindergebitsbeschermer. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, is tandvriendelijk en effectief tegen stoten.

Niet op voorraad

Beschrijving

Set van 10 kindermondbeschermers Gilbert Viper

Het is essentieel dat spelers het veld betreden met het vertrouwen en de vastberadenheid om te presteren. Alle jeugd- en volwassen spelers kunnen met een gerust hart het veld betreden met de Gilbert Synergy gebitsbeschermer Viper.

Deze voorgevormde gebitsbeschermer helpt spelers zich te verdedigen tegen elke klap, zodat ze de tests van de zwaarste spelers ter wereld kunnen doorstaan. Dankzij de extra wanddikte minimaliseert de gebitsbeschermer het trauma aan de kaak en de schedel en vermindert de kans op letsel.

De kook- en bijtmethode is rapide en effectief, zodat spelers hun gebitsbeschermer zo snel mogelijk na aankoop kunnen gebruiken, terwijl hij specifiek op hun gebit is afgestemd.

Esthetisch gezien biedt de Synergy gebitsbeschermer Viper een stijlvol viper-ontwerp, verkrijgbaar in: Rood/Zwart, Zwart/Wit, Rose/Wit, Groen/Wit of Blauw/Wit en is geschikt voor senior en junior spelers van rugbyschool tot elite niveau.

Koop de jouwe vandaag nog en ga met vertrouwen het veld op.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 85516403-10
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Maat Kind - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Viper