Kniebrace Zamst Filmista

Kniebrace Zamst Filmista

Beginnend op: € 45,27

€ 39,97

-12%
Bescherm je knieën met de Zamst Filmista Knee S Orthese voor volwassenen, comfortabel en verstelbaar. Verkrijgbaar in zwart.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,27

€ 39,97

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kniebrace Zamst Filmista

De Zamst Filmista Knee S Orthese is ontworpen om je knie optimaal te ondersteunen tijdens het sporten. Deze unisex brace, geschikt voor volwassenen, is vervaardigd door het bekende merk Zamst, bekend om zijn producten van hoge kwaliteit.

Dankzij het folieontwerp biedt deze brace zachte, gelijkmatige compressie om ontstekingen te helpen verminderen en pijn te verlichten. De brace is ook voorzien van aluminium verstevigers voor een stabiele, effectieve ondersteuning van de knie.

De Zamst Filmista kniebrace is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van de knie en biedt optimaal comfort en bewegingsvrijheid tijdens fysieke activiteiten. Hij is ook licht en discreet, waardoor je hem gemakkelijk onder je sportkleding kunt dragen.

Het stijlvolle zwarte ontwerp maakt het een modern en trendy accessoire, ideaal voor alle sporters die zich zorgen maken over hun look. Bovendien is hij verkrijgbaar in maat S, zodat hij perfect past bij middelgrote knieën.

Of je nu een professionele sporter of een sportliefhebber bent, de Zamst Filmista Knee S orthese zal je bondgenoot zijn in het voorkomen van blessures en het verbeteren van je prestaties. Wacht niet langer, koop nu deze kniebrace van topkwaliteit en maak van je knie een aanwinst voor je sportactiviteiten!

Extra informatie

Merk Zamst
Fabrikant SKU 672201
Kleur Zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene