Outdoor Trui Duitsland DRV 7S 22/2023

Outdoor Trui Duitsland DRV 7S 22/2023

Beginnend op: € 84,70

€ 74,61

-12%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 84,70

€ 74,61

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Outdoor Trui Duitsland DRV 7S 22/2023

Het Deutscher Rugby Verband 2022/23 buitenshirt is ontworpen om de zwaarste wedstrijden op het veld van de tegenstander aan te kunnen. Het ontwerp heeft horizontale strepen die door sublimatie in contrast zijn gedrukt op een oranje achtergrond op de voorkant. De mouwen, kraag en zijkanten zijn versierd met gouden, zwarte en rode details. Aan de achterkant is de stof effen en onderscheidt zich door de aanwezigheid van de Duitse vlag op de achterkant van de kraag en het opschrift WIR LIEBEN RUGBY!. d.w.z. WE LOVE RUGBY! aan de onderkant.

strongstrong< >Technische details:</ >

  • Ronde kraag
  • Macron Officieel en gecertificeerd product. ontworpen en gemaakt door en met de Club. in overeenstemming met alle criteria van authenticiteit en traceerbaarheid van de productieketen.
  • Gesublimeerde bedrukking

strongstrong< >Materiaal

  • Polyester: Deze technische stof is speciaal ontworpen voor speelplaatsen. Het is licht, voelt zacht aan en is zeer goed bestand tegen scheuren. rapide Drogen is gegarandeerd.

strongstrong< >Productonderhoud: </ >

  • Machinewas op maximaal 30° C - Bleken verboden - Machine drogen verboden - Geen wasverzachter gebruiken - Strijken met een koud strijkijzer (110 °C). Gebruik geen stoom - Niet chemisch reinigen - Niet strijken op prints of logo's
  • Macron Houd de rackets uit de buurt van warmtebronnen - Bewaar de rackets in de specifieke Padelzak met zakken die gevoerd zijn met waterdicht materiaal.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 58564892
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Allemagne