Kinderpolo Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023

Kinderpolo Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023

Beginnend op: € 36,30

€ 34,27

-6%
De Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023 polo van Macron, voor toekomstige rugbykampioenen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 36,30

€ 34,27

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderpolo Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023

De Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023 kinderpolo van Macron is een must-have voor alle jonge rugbyfans. Dit poloshirt is het ideale kledingstuk om het Pays de Galles nationale rugbyteam te steunen tijdens de volgende Rugby World Cup in 2023. Het is ontworpen voor junioren, past perfect bij hun lichaamsvorm en zorgt ervoor dat ze hun steun met stijl en trots kunnen tonen.

Dit poloshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. De ademende stof houdt je kind koel en droog, zelfs tijdens de meest intense wedstrijden. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Het ontwerp van dit poloshirt is geïnspireerd op de iconische kleuren van de Pays de Galles vlag, met de beroemde rode draak en het geruite patroon. De officiële team- en RWC 2023-logo's zijn ook afgebeeld, wat een vleugje authenticiteit toevoegt aan dit sportkledingstuk.

Of je kind nu rugby speelt of gewoon fan is van het nationale team, dit poloshirt is een onmisbare aanvulling op hun garderobe. Het kan gedragen worden naar trainingen, wedstrijden of zelfs elke dag om steun te betuigen aan het team. Met dit poloshirt voelt je kind zich een echt lid van het Pays de Galles team.

Mis de kans niet om dit officiële Pays de Galles poloshirt aan te schaffen voor de volgende Rugby World Cup in 2023. Het zal niet alleen een waardevol souvenir zijn, maar ook een manier om je steun te betuigen aan je favoriete team. Dus ga je gang en geef je kind vandaag nog dit Pays de Galles Rugby XV Merch RWC Country 2023 poloshirt van Macron!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 58564003
Kleur rood
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Team Pays de Galles