Derde trui ASM Clermont Auvergne 22/2023

Derde trui ASM Clermont Auvergne 22/2023
Beginnend op: € 85,71

Niet op voorraad

Beschrijving

Derde trui ASM Clermont Auvergne 22/2023

Beleef de passie van rugby. Clermont Auvergne Het derde 2022/23 shirt van heeft een origineel sublimatie-geprint polka dot patroon op de voorkant, waardoor een gradiënt effect ontstaat. clubs Aan de onderkant van de rug draagt een vierkant de namen van de amateurpartners van het team. Op de achterkant van de kraag staat het opschrift EUVARNHAT door sublimatie gedrukt. De Eco-stof is een knipoog naar het milieu en biedt een optimaal ademend en fris gevoel.

strongstrong< >Technische details

  • Ronde hals
  • Macron Officieel en gecertificeerd product. ontworpen en gemaakt door en met de Club. in overeenstemming met alle criteria van authenticiteit en traceerbaarheid van de productieketen.
  • Gesublimeerde bedrukking

strongstrong< >Materiaal

  • EcoFightex

strongstrong< >Productonderhoud: </ >

  • Machinewas op een maximale temperatuur van 30° C - Bleken verboden - Machinedrogen verboden - Geen wasverzachter gebruiken - Strijken met een koud strijkijzer (110 °C). Gebruik geen stoom - Niet chemisch reinigen - Niet strijken op prints of logo's
  • Macron Houd de rackets uit de buurt van warmtebronnen - Bewaar de rackets in de specifieke Padelzak met zakken die gevoerd zijn met waterdicht materiaal.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 58555358
Kleur wit/geel
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team ASM Clermont Auvergne