Hoed met pompon Macron RWC France 2023 St Etienne x5

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 St Etienne x5

Beginnend op: € 121,00

€ 89,40

-26%
Steun het France rugbyteam in stijl met de Macron RWC 2023 St Etienne cap. Ervaar de intensiteit van het spel in stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 89,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 St Etienne x5

- kleur: "Bleu, blanc, rouge

De beanie met pompon Macron RWC France 2023 St Etienne is een must-have voor alle fans van rugby en het Franse nationale team. Ontworpen door het beroemde sportmerk Macron, is deze beanie stijlvol, comfortabel en perfect om je steun te betuigen aan het France team op de volgende Rugby World Cup in 2023.

De muts heeft de emblematische kleuren van de Franse vlag: blauw, wit en rood. Deze kleuren symboliseren trots de geschiedenis en waarden van het France rugbyteam, maar ook die van het hele land. Met deze pet kun je je patriottisme laten zien terwijl je warm en stijlvol blijft tijdens rugbywedstrijden in de winter.

De pet is versierd met een pompon, die een vleugje fantasie en plezier toevoegt aan dit product. Het Macron logo, een erkend kwaliteitsmerk in de sportwereld, is ook op de pet geborduurd, als bewijs van authenticiteit en duurzaamheid. Je zult deze pet seizoen na seizoen kunnen dragen om het France rugbyteam te steunen in al zijn competities.

De snit van de pet is comfortabel en past zich gemakkelijk aan alle hoofdmaten aan. De zachte, warme stof beschermt je tegen kou en wind en biedt optimaal comfort. Zo kun je je favoriete team steunen op de tribune of tijdens je buitenactiviteiten in de winter.

Deze beanie met pompon Macron RWC France 2023 St Etienne is een must-have voor alle rugbyfans en fans van het France team. Het is ook een ideaal cadeau voor vrienden en familie die gepassioneerd zijn door rugby en trots zijn op hun land. Dus voeg deze muts toe aan je collectie rugby merchandise en wees klaar om het France team aan te moedigen op de volgende World Cup in 2023. Allez les Bleus !

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127521
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC