Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Nice x5

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Nice x5

Beginnend op: € 121,00

€ 89,40

-26%
De beanie met pompom Macron is warm en stijlvol en draagt trots de kleuren van France. Een must-have voor rugbyfans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 89,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Nice x5

De Macron RWC France 2023 Nice beanie met pompom is een onmisbaar accessoire voor elke rugbyfan. Ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Macron, combineert deze beanie stijl en comfort tot in de perfectie, om je te vergezellen naar je wedstrijden en trainingen.

De muts is voorzien van de iconische Macron pompom, een symbool van kwaliteit en elegantie. Met zijn blauwe, witte en rode kleuren brengt hij hulde aan het France rugbyteam en zijn deelname aan de wereldbeker van 2023, die zal worden gehouden op France.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een onvergelijkbare warmte en zachtheid op koude winterdagen. Het klassieke ontwerp met het geborduurde Macron logo op de voorkant maakt het ook een trendy accessoire voor alle gelegenheden.

Of je nu een fervent speler bent of gewoon een fan, deze beanie met pompon Macron RWC France 2023 Nice is een must-have om je steun te betuigen aan het France rugbyteam. Het is ook een ideaal cadeau voor elke fan van de sport en een waardevol aandenken aan het WK 2023.

Wacht dus niet langer en voeg deze pet toe aan je Macron collectie om je trots op het Franse rugby te laten zien. Draag hem met trots en beleef de opwinding van het WK 2023 in stijl met deze beanie met pompon Macron RWC France 2023 Nice.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127519
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC