Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Nantes x5

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Nantes x5

Beginnend op: € 121,00

€ 89,40

-26%
Laat je passie voor rugby in stijl zien met onze beanie met pompon Macron RWC France 2023 Nantes.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 89,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Nantes x5

De Macron RWC France 2023 Nantes beanie met pompom is een onmisbaar accessoire voor elke rugbyfan. Deze muts, ontworpen door Macron, is een eerbetoon aan het France rugbyteam en de stad Nantes, die in 2023 gastheer zal zijn van de Rugby World Cup.

Deze muts is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel warm als comfortabel. De pompon, in de kleuren van France, voegt een vleugje originaliteit en stijl toe. Het merklogo Macron staat ook op de muts, wat de authenticiteit en kwaliteit garandeert.

Deze pet is perfect om het France team te steunen tijdens wereldbekerwedstrijden, maar ook om je passie voor rugby dagelijks te tonen. Het eenvoudige, elegante ontwerp maakt het een veelzijdig accessoire dat zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden.

Of je nu een enthousiaste rugbyfan bent of gewoon op zoek naar een kwaliteitspet, de Macron RWC France 2023 Nantes pomponpet is echt iets voor jou. Het is ook een ideaal cadeau voor elke rugbyfan, waarmee ze hun steun kunnen betuigen aan het France team terwijl ze warm blijven tijdens de wintermaanden.

Mis de kans niet om deze muts te bemachtigen voor de Rugby World Cup in 2023. Toon je passie en steun voor het France team in stijl met de Macron RWC France 2023 Nantes pompon muts. Dus wacht niet langer, koop de jouwe nu!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127518
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC