Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Lille x5

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Lille x5

Beginnend op: € 121,00

€ 89,40

-26%
Draag je kleuren met trots met de Macron RWC 2023 Lille pomponpet, het must-have accessoire voor Franse rugbyfans.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 89,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Lille x5

De Macron RWC France 2023 Lille beanie met pompon is een must-have accessoire voor rugbyfans. Ontworpen door het Italiaanse merk Macron, draagt deze muts met trots de kleuren van het nationale team France voor het WK 2023. De pompon voegt een vleugje stijl en traditie toe aan het moderne ontwerp van de muts.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze muts zowel warm als comfortabel. Ideaal voor wedstrijddagen in hartje winter of om je team te steunen vanaf de tribune. Deze beanie houdt je warm terwijl je je steun betuigt aan het France rugbyteam.

Het Macron logo aan de voorkant en de driekleurige vlag aan de zijkant geven deze beanie een vleugje trots en patriottisme. Er zit ook een label op met het officiële WK-logo van 2023, waardoor deze muts een echt collector's item wordt voor alle rugbyfans.

Of je nu speler bent of alleen toeschouwer, deze muts met pompon Macron RWC France 2023 Lille is een must-have voor iedereen die van rugby en het team France houdt. Laat zien dat je Les Bleus steunt en bereid je voor op het WK 2023 met deze stijlvolle en functionele muts. Wacht niet langer en voeg hem nu toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127516
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC