Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Bordeaux x5

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Bordeaux x5

Beginnend op: € 121,00

€ 104,86

-13%
Doe mee met de rugbykampioenen met de pompon beanie Macron RWC France 2023 Bordeaux, de must-have voor fans van het team France.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 104,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoed met pompon Macron RWC France 2023 Bordeaux x5

De Macron RWC France 2023 Bordeaux beanie met pompon is een must-have accessoire voor rugbyfans op France. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Macron, is deze beanie ontworpen om de Rugby World Cup 2023 te vieren, die zal worden gehouden op France.

De beanie is trots op de kleuren van het nationale team France, met een mooie mix van blauw, wit en rood. De rode pompon geeft deze muts een leuk en feestelijk tintje, perfect voor fans die hun steun willen betuigen aan het Franse team.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen is deze muts zowel warm als comfortabel, ideaal voor die winterse dagen op het veld of op de tribune. Of je nu speelt of naar een wedstrijd kijkt, deze muts houdt je warm terwijl je je passie voor rugby laat zien.

De Macron RWC France 2023 Bordeaux muts met pompon is ook een geweldig souvenir voor verzamelaars en rugbyfans. Hij is perfect om je outfit bij wedstrijden compleet te maken, maar kan ook elke dag gedragen worden om je liefde voor de sport te laten zien.

Dus of je nu een fervent supporter bent van het France team of gewoon een rugbyliefhebber, de Macron RWC France 2023 Bordeaux pompon beanie is een must-have voor dit WK-jaar. Wacht niet langer, koop nu dit kwaliteitsaccessoire en laat zien dat je trots bent op het France rugbyteam!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127515
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC