Cap Macron RWC France 2023 Toulouse

Cap Macron RWC France 2023 Toulouse

Beginnend op: € 20,17

€ 13,90

-31%
Laat je trots op Rugby zien door France te steunen tijdens het RWC 2023 met de Macron cap in de kleuren van Toulouse.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,17

€ 13,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Cap Macron RWC France 2023 Toulouse

De Macron RWC France 2023 Toulouse pet is de perfecte keuze voor rugbyfans over de hele wereld. Deze pet is gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Macron en combineert stijl en kwaliteit om het France team met trots te vertegenwoordigen op de volgende Rugby World Cup in 2023.

Het ontwerp van de cap is geïnspireerd op de stad Toulouse, een iconische stad voor het Franse rugby, met felle kleuren en subtiele details die een eerbetoon zijn aan deze historische stad. Het Macron logo staat ook op de voorkant van de cap, een symbool van kwaliteit en uitmuntendheid in de sportwereld.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam. Hij biedt optimaal comfort en is bestand tegen de zwaarste omstandigheden op het veld. Met zijn verstelbare pasvorm past hij zich aan alle hoofdmaten aan voor een perfecte pasvorm.

Of je nu een rugbywedstrijd bijwoont of traint op het veld, deze Macron RWC France 2023 Toulouse pet is een essentieel accessoire om je steun te betuigen aan het nationale team en je passie voor deze opwindende sport.

Mis de kans niet om deze unieke pet aan je rugbycollectie toe te voegen. Bestel nu en maak je klaar voor de 2023 Rugby World Cup op France met de Macron RWC France 2023 Toulouse pet. Ervaar Frans rugby met stijl en authenticiteit.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127510
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC