Cap Macron RWC France 2023 Nice

Cap Macron RWC France 2023 Nice

Beginnend op: € 20,17

€ 13,90

-31%
Laat zien dat je het Franse rugbyteam steunt met de Macron RWC France 2023 Nice pet. Kwaliteit Macron voor topsport.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,17

€ 13,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Cap Macron RWC France 2023 Nice

De Macron RWC France 2023 Nice pet is de perfecte keuze voor alle rugbyfans die hun steun willen betuigen aan het Franse nationale team. Deze pet is gemaakt door het Italiaanse merk Macron, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten, en is een perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Het ontwerp van de pet is geïnspireerd op het shirt van het France rugbyteam voor het WK 2023. Met zijn marineblauwe kleur en vleugjes rood en wit laat hij trots de France kleuren zien. Het Macron logo is op de voorkant geborduurd, terwijl het officiële Rugby World Cup logo op de achterkant is geborduurd. Deze pet is een echte must-have voor alle fans van het France team.

Maar deze pet is niet alleen stijlvol, hij is ook praktisch. Hij is gemaakt van zacht, comfortabel katoen en heeft een perfecte pasvorm dankzij de verstelbare band aan de achterkant. Hij heeft ook een mesh zweetband aan de binnenkant voor betere ventilatie en optimaal comfort tijdens intense wedstrijden.

Of je nu bij een rugbywedstrijd bent of op stap in de stad, deze pet is altijd een stijlvolle metgezel. Het is ook het perfecte cadeau voor alle rugbyfans, of ze nu amateur of professioneel zijn. Dus ga je gang, steun je nationale team met de Macron RWC France 2023 Nice pet en maak je klaar voor de Rugby World Cup in 2023!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127507
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC