Cap Macron RWC France 2023 Paris

Cap Macron RWC France 2023 Paris

Beginnend op: € 20,17

€ 13,90

-31%
Laat zien dat je France 2023 steunt met the stijlvolle en iconische Cap Macron, perfect voor elke Rugby-fan.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,17

€ 13,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Cap Macron RWC France 2023 Paris

De Macron RWC France 2023 Paris cap is een onmisbaar accessoire voor alle rugbyfans. Deze pet wordt gemaakt door het Italiaanse sportmerk Macron en is een eerbetoon aan het rugbyteam France dat in 2023 deelneemt aan de volgende wereldbeker rugby, die wordt gehouden op France.

De pet draagt trots de France kleuren blauw, wit en rood, evenals het logo van de Franse Rugby Federatie. Het strakke, moderne ontwerp maakt het tot een trendy accessoire dat perfect past bij elke sportieve of casual outfit.

De Macron RWC France 2023 Paris pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. Hij heeft een gebogen vizier dat effectieve bescherming biedt tegen zonnestralen en een verstelsysteem aan de achterkant dat op alle hoofdmaten past.

Of je nu een fanatieke supporter bent van het France team of van rugby, deze pet is een ideale manier om je steun te betuigen aan je nationale team. Het is ook het perfecte souvenir voor iedereen die de Rugby World Cup 2023 wedstrijden in Parijs bijwoont.

Naast een modeaccessoire is deze pet ook functioneel voor sportfans. Of je nu een wedstrijd bijwoont of met vrienden speelt, hij beschermt je tegen de zon en geeft je een stijlvolle look.

Haal dus snel de Macron RWC France 2023 Paris pet in huis om je liefde voor rugby en het France team te tonen. Het is een must-have accessoire voor alle rugbyfans en een stijlvolle manier om de komende Rugby World Cup te vieren op France. Allez les Bleus!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127499
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC