Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Toulouse

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Toulouse

Beginnend op: € 30,25

€ 24,10

-20%
Steun Les Bleus met het Macron t-shirt van polykatoen voor kinderen, in de kleuren van het RWC France 2023 en Toulouse!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Toulouse

Het Macron RWC France 2023 Toulouse polykatoenen kinder-T-shirt is een must-have voor alle jonge rugbyfans! Dit T-shirt, ontworpen door het beroemde merk Macron, viert de volgende Rugby World Cup op France in 2023 en de stad Toulouse, de geboorteplaats van het Franse rugby. Gemaakt van een hoogwaardige stof is dit T-shirt zowel zacht als slijtvast, perfect om kinderen te vergezellen op al hun sportieve avonturen.

De mix van katoen en polyester maakt dit t-shirt zowel comfortabel als duurzaam, ideaal voor actieve kinderen. Met zijn moderne, dynamische ontwerp is het perfect voor rugbytrainingen of gewoon om trots te zijn dat je het France team steunt. nom Het Macron logo en de Franse vlag sieren trots de voorkant, terwijl op de achterkant Toulouse en het jaar van de wedstrijd staan. Een echte must-have voor alle jonge rugbyfans.

Dit t-shirt is verkrijgbaar in maat junior, waardoor het een ideale keuze is voor kinderen van alle leeftijden. Of kinderen nu net beginnen met rugby of al grote fans zijn, met dit T-shirt kunnen ze hun steun betuigen aan hun favoriete team. Bovendien voelen ze zich met dit T-shirt net echte professionele rugbyspelers.

Het Macron RWC France 2023 Toulouse polykatoenen kinder-T-shirt is het ideale cadeau voor alle jonge rugbyfans. Dus wacht niet langer en geef het aan je kind, broertje of neefje zodat ze het grootste evenement van rugby op France in 2023 met stijl en trots kunnen vieren. Bestel nu!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127447
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC