Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Etienne

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Etienne

Beginnend op: € 30,25

€ 24,10

-20%
Het Macron RWC France 2023 Etienne kinder-T-shirt: comfortabel, slijtvast en in de kleuren van het rugbyteam van morgen!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Etienne

Het Macron RWC France 2023 Etienne polykatoenen t-shirt voor kinderen is een must-have voor alle jonge rugbyfans. Dit t-shirt van het beroemde merk Macron is speciaal ontworpen voor kinderen en draagt met trots het logo van het France rugbyteam en dat van de wereldbeker 2023.

Met zijn comfortabele snit en polykatoenen stof biedt dit t-shirt optimaal comfort voor de jongste sportactiviteiten. Of ze nu rugby spelen met vrienden of gewoon hun favoriete team steunen, dit T-shirt is ideaal voor alle gelegenheden.

Het ontwerp van het T-shirt is ook een grote troef, met zijn felle kleuren en grafische print met de speler Etienne zal dit T-shirt niet onopgemerkt blijven op het veld of op de tribunes. Jonge rugbyfans zullen trots zijn om hun team te vertegenwoordigen met dit authentieke t-shirt van hoge kwaliteit.

Het Macron RWC France 2023 Etienne t-shirt van polykatoen voor kinderen is een must-have collector's item voor alle jonge rugbyfans. Dus geef je kind dit t-shirt om hun steun te betuigen aan het France rugbyteam op de wereldbeker van 2023. Een must-have voor alle jonge rugby fans in de dop!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127446
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC