Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 St Denise

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 St Denise

Beginnend op: € 30,25

€ 24,10

-20%
Laat je kleuren trots zien met het Macron RWC France 2023 Junior T-shirt, voor kleine rugbyfans in Saint-Denis.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 24,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 St Denise

Het Macron RWC France 2023 St Denis kinder T-shirt van polykatoen is de perfecte keuze voor jonge rugbyfans die hun steun willen betuigen aan het France team. Dit T-shirt heeft het officiële Rugby World Cup 2023 logo en het Macron logo, een beroemd sportkledingmerk. Het is gemaakt van hoogwaardig polykatoen en biedt optimaal comfort voor sportieve en dagelijkse activiteiten.

Het ontwerp van het t-shirt met benadrukt het WK-thema, met een dynamische print van de nom "France" en het getal 23, dat het jaar van het evenement symboliseert. Op het T-shirt staat ook de nom van de gaststad, St Denis, waardoor het een uniek en exclusief souvenir is voor jonge rugbyfans.

Het T-shirt is gemaakt door Macron, een merk dat bekend staat om zijn expertise in hoogwaardige sportkleding. Het is slijtvast en licht, ideaal om kinderen te begeleiden bij hun sportactiviteiten. De felle kleuren en het opvallende patroon maken het ook een ideale keuze voor casual wear.

Of het nu voor een rugbywedstrijd is, een dagje naar school of gewoon om hun passie voor de sport te laten zien, dit Macron RWC France 2023 St Denis t-shirt van polykatoen voor kinderen is een must-have aanvulling op de garderobe van elke jonge rugbyfan. Wacht dus niet langer en geef je kind dit t-shirt van topkwaliteit om ze klaar te stomen om het France team op de 2023 Rugby World Cup in stijl te steunen!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127445
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC