Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Nantes

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Nantes

Beginnend op: € 30,25

€ 22,99

-24%
Het Macron RWC France 2023 Nantes t-shirt voor kinderen, voor kleine rugbyfans die hun favoriete team in stijl willen vertegenwoordigen!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 22,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Nantes

Het Macron kinder-T-shirt RWC France 2023 Nantes is een must-have voor alle jonge rugbyfans. Dit T-shirt van hoogwaardig polykatoen combineert comfort en duurzaamheid om kinderen te vergezellen op al hun sportieve avonturen.

Het logo van de beroemde fabrikant van uitrustingen Macron staat trots op de voorkant van het T-shirt, als bewijs van kwaliteit en authenticiteit. De felle, levendige kleuren van het Franse nationale rugbyteam sieren ook het T-shirt, zodat jonge fans hun steun kunnen betuigen aan hun favoriete team.

Met zijn kindvriendelijke snit is dit T-shirt ideaal voor sportieve activiteiten of gewoon om elke dag casual te dragen op look. Het is ook perfect voor evenementen in verband met de 2023 Rugby World Cup, die plaatsvindt op France en wordt georganiseerd door Nantes.

Geef je kind een t-shirt dat zowel stijlvol als functioneel is, zodat ze trots hun team kunnen vertegenwoordigen en zich een echte rugbyspeler voelen. Verkrijgbaar in de maten junior, dit t-shirt is geschikt voor jongeren van alle leeftijden en zal hen helpen zich volledig betrokken te voelen bij de magie van rugby.

Mis de kans niet om je kind te trakteren op dit Macron kinder t-shirt RWC France 2023 Nantes, een must-have voor alle jonge rugby fans. Bestel nu en maak je klaar om de opwinding van de volgende Rugby World Cup met stijl en passie te beleven. Allez les Bleus!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127443
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC