Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Lille

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Lille

Beginnend op: € 30,25

€ 22,99

-24%
Laat je steun zien aan het France rugbyteam met het Macron RWC 2023 T-shirt voor kinderen op Lille. 100% polykatoen, perfect voor jonge fans!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 22,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Lille

Het Macron RWC France 2023 Lille polykatoenen kinder-T-shirt is de perfecte keuze voor alle jonge rugbyfans. Dit T-shirt is een officieel product van het merk Macron, wat garant staat voor topkwaliteit en een authentiek ontwerp. Gemaakt van een mix van katoen en polyester, biedt het optimaal comfort en duurzaamheid om elke beweging op het veld aan te kunnen.

Het ontwerp van dit T-shirt is geïnspireerd op het France rugbyteam en de komende Rugby World Cup in 2023, die wordt gehouden op France. Zowel het teamlogo als het WK-logo staan trots op de voorkant van het T-shirt. De levendige kleuren van France, blauw, wit en rood, zijn ook aanwezig om het land trots te vertegenwoordigen tijdens wedstrijden.

Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor kinderen, met zijn junior maat ideaal voor jonge rugbyfans. Het is ook verkrijgbaar in verschillende maten voor alle leeftijden en lichaamsvormen. Of je nu rugby speelt met vrienden of het France team steunt tijdens wedstrijden, dit t-shirt is de perfecte keuze voor gepassioneerde jonge fans.

Bovendien is dit t-shirt een geweldig souvenir voor rugbyfans en een geweldige manier om je steun te betuigen aan het France team. Ideaal als cadeau of om toe te voegen aan je persoonlijke collectie, dit t-shirt is een must-have voor alle rugbyfans.

Naast het feit dat het een kwaliteitsproduct is met een uniek ontwerp, is dit T-shirt ook een manier om te delen in de opwinding en verwachting van de volgende Rugby World Cup. Draag het met trots en laat je passie voor rugby en het France team zien met het Macron RWC France 2023 Lille polykatoenen T-shirt voor kinderen.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127441
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC