Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Bordeaux

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Bordeaux

Beginnend op: € 30,25

€ 22,99

-24%
Steun het France rugbyteam in stijl met dit Macron T-shirt voor kinderen, in de kleuren van het RWC 2023 op Bordeaux!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 22,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Bordeaux

Ben je op zoek naar een T-shirt van goede kwaliteit voor je rugbyfan? Kijk dan niet verder dan het Macron RWC France 2023 Bordeaux polykatoenen T-shirt! Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor jonge rugbyfans, met zijn maat junior en stijlvolle ontwerp. Vervaardigd door Macron, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sportkleding, is dit T-shirt perfect om je steun te betuigen aan het France rugbyteam tijdens het RWC 2023.

Gemaakt van een mix van katoen en polyester, biedt dit T-shirt optimaal comfort voor sportieve activiteiten. Het is ook slijtvast en duurzaam, perfect voor actieve kinderen die het liefst de hele dag rugby spelen. Het full-colour ontwerp bordeaux met is voorzien van het RWC 2023 logo en nom van Macron, wat een vleugje elegantie toevoegt aan dit sportshirt.

Of je kind nu rugby speelt of een enthousiaste supporter is, dit T-shirt is ideaal voor alle gelegenheden. Ze kunnen het dragen naar wedstrijden, trainingen of gewoon om hun liefde voor rugby en het France team te tonen. Dit t-shirt is ook een geweldig souvenir ter herinnering aan de RWC van 2023, die zal plaatsvinden op France.

Geef je kind het beste t-shirt om het France rugbyteam te steunen met het Macron RWC France 2023 Bordeaux t-shirt van polykatoen voor kinderen. Ze zullen trots zijn om de kleuren van hun favoriete team te dragen en hun steun voor het RWC 2023 te tonen. Bestel nu en maak van je kind een echte rugbyfan!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127440
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment RWC