Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Marseille

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Marseille

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

-21%
Laat je steun zien aan het France 2023 rugbyteam met ons dames T-shirt van polykatoen Macron. Allez les Bleus!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 27,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt van polykatoen Macron RWC France 2023 Marseille

Het Macron RWC France 2023 Marseille dames T-shirt van polykatoen is een must-have voor alle rugbyfans en fans van het France team! Ontworpen door het beroemde sportmerk Macron, combineert dit T-shirt comfort en stijl om je te vergezellen bij al je sportieve activiteiten.

Gemaakt van een mix van katoen en polyester is dit T-shirt zowel zacht als ademend en biedt het optimaal comfort, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. De vrouwelijke snit is speciaal ontworpen om bij het vrouwelijk lichaam te passen en je figuur te verbeteren.

Het Macron logo op de borst wordt vergezeld door de beroemde Franse haan, symbool van het nationale rugbyteam. Op dit T-shirt staat ook het officiële logo van de 2023 Rugby World Cup, die gehouden zal worden op France, wat een vleugje authenticiteit en trots aan je outfit toevoegt.

Of je nu een fervent rugbyspeler bent of gewoon een fan van het France team, dit T-shirt is een must-have om je steun en toewijding aan je favoriete team te tonen. Het is ook ideaal om te dragen naar wedstrijden of om je liefde voor rugby in je dagelijkse leven te tonen.

Het Macron RWC France 2023 Marseille dames T-shirt van polykatoen is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is de perfecte keuze voor rugbyfans die stijl en comfort willen combineren. Mis dit exclusieve T-shirt niet en maak je klaar om het France team te steunen op de volgende Rugby World Cup in 2023!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 57127428
Kleur wit/blauw
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment RWC